Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interlopul Lucian Boncu, de NEGĂSIT, după ce a fost la IPJ Timiș să dea cu subsemnatul și s-a ales cu arestare preventivă

Pressalert.ro
Lucian Boncu

Interlopul Lucian Boncu, cercetat după ce a orchestrat o tentativă de asasinare a jurnalistului timișorean de investigații Dragoș Boța, este de negăsit. În cursul acestei dimineți, Boncu a fost la IPJ Timiș să dea cu subsemnatul, fiind aflat pe control judiciar într-un alt dosar de trafic de cocaină.

În cursul aceleași zile, procurorii DIICOT au cerut arestarea în dosarul deschis pentru tentativa de asasinat. Boncu a dispărut însă din oraș, cel mai probabil aflând pe surse că va fi arestat. În acest moment, informațiile privind dispariția lui Boncu sunt necalare. Mai exact, presa locală scrie că acesta ar fi dispărut chiar de sub nasul oamenilor legii, fugind din sediul IPJ, însă surse din cadrul inspectoratului spun că DIICOT nu solicitase reținerea lui Boncu la ora la care semna pentru control judiciar, astfel că nu exista un temei legal să nu fie lăsat să părăsească inspectoratul.

Cel mai probabil Boncu va fi dat în urmărire și dispariția sa va fi subiect de anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.