Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul Cristiano Ronaldo a fost amendat cu 20.000 de euro de UEFA, după gestul obscen din meciul cu Atletico

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost sancționat de UEFA, joi, cu o amendă de 20.000 de euro, după gestul obscen al jucătorul portughez din meciul Juventus Torino - Atletico Madrid, scor 3-0, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează Mediafax.

Citește și: Fostul preşedinte al clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, a fost incinerat în Thailanda, conform tradiţiei budiste

Jucătorul lui Juventus a părut să aibă un gest nepotrivit la adresa fanilor lui Atletico, răspunzându-i astfel lui Diego Simeone, antrenorul rivalei, care a avut o manifestare similară la meciul tur, de pe Wanda Metropolitano. După acest gest, Simeone a fost amendat tot cu 20.000 de euro de către UEFA.

Portughezul a fost decisiv pentru formaţia torineză, reuşind să înscrie toate cele trei goluri şi să o ducă pe Juventus în sferturile de finală ale competiţiei.

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Juventus o va întâlni pe Ajax Amsterdam. Meciul tur va avea loc pe 10 aprilie, în Olanda, în timp ce returul se va disputa şase zile mai târziu, la Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.