Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul uruguayan Ronald Araujo va fi operat miercuri

Freepik.com
operație, chirurgi

Internaționalul uruguayan Ronald Araujo a suferit săptămâna trecută o accidentare la coapsă și a decis să se supună unei intervenții chirurghicale, decizie confirmată și de clubul catalan printr-un comunicat oficial.

Conform celor de la Barca jucătorul va fi operat miercuri de doctorul Lasse Lempainen, sub supravegherea staff-ului medical al clubului, la Turku, în Finlanda, potrivit Mediafax.

Conform presei spaniole, Araujo avea și opțiunea unei perioade de recuperare de 4-6 săptămâni, însă exista pericolul recidivei. În perspectiva participării la Campionatul Mondial cu reprezentativa Uruguayului, jucătorul a decis să se opereze, recuperarea urmând a dura aproximativ 7-8 săptămâni.

Accidentarea a fost suferită de jucător în timpul meciului amical dintre Iran și Uruguay, în care jucătorul a fost nevoit să părăsească terenul după cinci minute de joc. Ronald Araujo a avut șapte apariții la prima echipă în actualul sezon 2022/23.

Tot în pauza internațională, s-a accidentat și un alt jucător al Barceloneim francezul Jules Kounde, care are o leziune la bicepsul femural stâng. Ca urmare, el este indisponibil pentru selecție până la recuperare.

Francezul, care Kunde a jucat cinci meciuri pentru Barça în acest sezon, oferind pase de gol atât în La Liga, cât și în Liga Campionilor, s-a accidentat în meciul din Liga Națiunilor, în compania Austriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.