Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internet gratuit în spaţiile publice din municipiul Sighetu Marmaţiei

Cyprus Daily
free wi-fi

Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei urmează să implementeze primul proiect tehnic care va permite accesul gratuit la internet din toate spaţiile publice, a informat, miercuri, primarul Vasile Moldovan.

"Prin programul WiFi4EU vom aduce conectivitatea mai aproape de concetăţenii noştri şi cei care ne vizitează oraşul, permiţându-ne tuturor să beneficiem de oportunităţile oferite de digitalizare", a spus Vasile Moldovan, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lucian Bode o dă pe față! Și-a adus colegul de liceu la butoanele Ministerului de Interne

Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei a semnat contractul privind implementarea a proiectului WiFi4Eu, finanţat din fonduri europene, termenul de implementare fiind de 18 luni.

"Având în vedere faptul că nu s-a demarat implementarea acestui proiect, am solicitat comisiei de implementare a proiectului prelungirea termenului pentru a demara, implementa şi exploata reţeaua WiFi4EU, ce presupune acces gratuit la internet în spaţii publice. Solicitarea a fost admisă, termenul de implementare prelungindu-se cu 6 luni", a precizat Vasile Moldovan.

Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei a mai menţionat că proiectul prevede lansarea a zece puncte de acces gratuit la internet în oraş.

"Pentru implementarea proiectului ni se oferă bonuri în valoare de 15.000 de euro, urmând să instituim zece puncte de acces Wi-Fi în spaţii publice, ce urmează a fi identificate în perioada următoare. Costurile de întreţinere a reţelei urmează a fi suportate din bugetul local", a spus Vasile Moldovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.