Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interpretul de muzică folk Mircea Vintilă, invitat pentru prima dată la Cenaclul Lumină Lină

folk festival

Interpretul de muzică folk Mircea Vintilă va fi invitat pentru prima dată să concerteze la Cenaclul Lumină Lină, duminică, 12 decembrie, în curtea bisericii de pe strada Dealului din municipiul Sibiu, a declarat, pentru AGERPRES, preotul Cătălin Dumitrean, cel care conduce şi cenaclul.

"Mircea Vintilă este pentru prima dată invitat la Cenaclul Lumină Lină. La marile spectacole o să aduc un nume mare de scenă, ca să fie model. Mircea Vintilă este cel mai vechi folkist şi ne bucurăm să îl avem alături la Sibiu", a spus preotul Cătălin Dumitrean.

Concertul Cenaclului Lumină Lină va fi, practic, o gală de iarnă cu muzică folk şi patriotică, care va începe de la ora 17,00, în curtea bisericii unde preot paroh este Cătălin Dumitrean. Spectatorii care doresc să participe la acest concert trebuie să îşi facă o rezervare online, pe pagina de Facebook a cenaclului sibian.

În curtea bisericii şi în biserică vor putea asista la concert 120 de persoane, respectând măsurile impuse de pandemia de COVID-19. Cei care nu vor putea participa la concert au posibilitatea să urmărească gala de acasă, fiind transmisă live atât pe pagina de socializare a Cenaclului Lumină Lină, cât şi pe a celor de la televiziunea Trinitas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.