Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție a salvatorilor în Munții Tatra din Plonia - Cinci persoane care au fost îngropate în zăpadă în urma unei avalanșe au fost salvate

avalansa

Echipele de intervenție au salvat cinci persoane care au fost îngropate în zăpadă în urma unei avalanșe produse miercuri în Munții Tatra din sudul Poloniei, au anunțat serviciile de salvamont poloneze, relatează Reuters preluată de mediafax.

Avalanșa s-a produs la 24 de kilometri sud de stațiunea balneară Zakopane, pe muntele Rysy, cel mai înalt vârf muntos din Polonia, care se ridică la 2.503 de metri deasupra nivelului mării.

”Starea de sănătate a trei persoane este gravă. o pesoană a fost deja transportată la spitalul din Zakopane. Elicopterul nostru transportă alte victime”, a declarat pentru postul de televiziune polonez TVN24, unul dintre mmebrii echipei de intervenție, Stanislaw Krzeptowski-Sabala.

Agenția de știri PAP a relatat că serviciile de salvamont a stabilit la moderat nivelul pericolului de avalanșă din munții Tatra. Asta înseamnă că avalanșele se pot produce, în special pe pantele abrupte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.