Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție EXPLOZIVĂ în scandalul mașinilor din Italia - Fostul avocat al Bombonicăi Prodana ține partea italienilor

adrian toni neacsu

Toni Neacșu, fost avocat al Bombonicăi Prodana în dosarul DGASPC Teleorman, susține că autoritățile italiene procedează în conformitate cu legislația europeană privind interdicțiile impuse mașinilor înmatriculate în România.

"În loc să se revolte și să încerce să puncteze politic, PNL-ul mai bine ar pune mâna și ar informa românii rezidenți în Italia, dar și în orice altă țară din UE, ce obligații au potrivit dreptului european. Nu poți exporta smecheria românească într-un stat care-și respectă legile. Nu poți nicăieri în Europa să circuli mai mult de 6 luni cu o mașină inmatriculată în altă țară (cu excepție Danemarcei), chiar dacă-ți păstrezi domiciliul în țară. Esti obligat s-o îmatriculezi în noua țară și să plătești taxele, inclusiv asigurările, din acea țară. Nu ai voie să închiriezi, nici măcar gratuit, adică prin comodat, mașina inmatriculată în altă țară.

Dacă îl va mai ține revolta, ar face bine să citească si art 82 alin 4 din Codul rutier românesc. Nici în România nu poți conduce un autovehicul înmatriculat în altă țară mai mult de 90 de zile, dacă locuiești aici. La sfârșit să încheie cu Directiva 83/182/CEE", scrie Toni Neacșu pe Facebook.

Citește și: Viorica Dăncilă promite DECAPITAREA CNAIR: Dacă șeful nu vine să îmi prezinte 100 de kilometri de autostradă, pleacă acasă .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.