Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO INTERVENȚIE a Poliției la o înmormântare cu manele: Oamenii care nu aveau măști de protecție, amendați

15 persoane care participau la o înmormântare au fost amendate de polițiști din Constanța deoarece nu purtau măști de protecție. Polițiștii au văzut imaginile cu cortegiul funerar pe rețelele de socializare și s-au dus la fața locului. Valoarea totală a amenzilor este 7.000 de lei.

Polițiștii au văzut imaginile cu cortegiul funerar care se deplasa pe străzile din orașul Constanța și s-au sesizat din oficiu. La fața locului s-au dus mai multe echipaje de la Poliție, Poliția Locală și Jandarmerie. Pentru că mai multe persoane, inclusiv organizatorul evenimentului, au refuzat să respecte indicațiile polițiștilor, au fost aplicate 15 sancțiuni.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020 .

„Polițiștii au procedat la identificarea celor care nu s-au conformat indicațiilor, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care una pentru organizatorul evenimentului, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani și 14 pentru participanții care nu purtau mască de protecție”, au naunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii ar putea amenda și alte persoane dacă și acestea refuză să respecte regulile de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.