Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţie pentru preluarea unui marinar cu răni la mâini de la bordul unei nave - El a fost adus în Portul Constanţa şi predat unui echipaj de ambulanţă

www.adevarul.ro
Marinari

Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit, joi, pentru preluarea unui marinar cu răni la mâini, aflat la bordul unei nave. El a fost adus în Portul Constanţa şi predat unui echipaj de ambulanţa pentru evaluarea stării de sănătate. Reprezentanţii ARSVOM au precizat că operaţiunea a fost una dificilă din cauza valurilor de peste trei, patru metri, potrivit news.ro.

Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că Centrul Maritim de Coordonare Constanţa (MRCC) a solicitat, joi, intervenţia Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare pentru a face o operaţiune Medevac.

“La bordul navei Xin Shun, navă tip Bulk Carrier, aflată sub pavilion Panama, unul din membrii echipajului de la bord necesită îngrijiri medicale, acuzând plăgi la membrele superioare. Nava SAR Phoenix, aparţinând Agentiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare s-a îndreptat cu toată viteza către nava Xin Shun, aflată la o distanţă de aproximativ opt mile marine, pentru a prelua bolnavul”, au transmis reprezentanţii ARSVOM.

Sursa citată a menţionat că marinarul a fost preluat la bordul navei Phoenix în jurul orei 13:40 şi a fost adus în condiţii de siguranţă în dana de pasageri a Portului Constanţa. El a fost predat serviciului de ambulanţă.

Reprezentanţii ARSVOM au menţionat că operaţiunea a fost una destul de dificilă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cu valuri de peste trei, patru metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.