Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERVIU - Un nou episod în războiul „grupurilor de interese” de la Timişoara

marius_emil_cristescu

Robu, care este şi vicepreşedinte al PNL, le transmite acestora „să se oprească din demersurile de descurajare a unor investiţii în Timişoara”. Deşi nu a dat niciun nume, Robu a dat indicii clare că se referă la oamenii de afaceri Marius şi Emil Cristescu, proprietarii Bega Grup, dar şi ai Arsenal Park, locul în care s-a desfăşurat şedinţa CEx a PSD, din luna iunie.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT: Primarul Timişoarei, în război total cu „grupurile de interese”

Marius Cristescu vorbeşte despre acuzaţiile care îi sunt aduse, într-un interviu pentru stiripesurse.ro. Aşa cum era de aşteptat, omul de afaceri respinge afirmaţiile primarului şi pozează în victimă inocentă.

Reporter: - Domnul primar Nicolae Robu v-a acuzat că blocaţi anumite investiţii în oraş.

Marius Cristescu: - Noi nici măcar nu aveam de unde să ştim de investiţiile acelea, că nu sunt publice. Cu ocazia asta s-au făcut publice. Nu a fost niciun anunţ depus sau ceva. De unde să ştim despre o investiţie care nici măcar nu există? Vă spun că nu ştiam despre subiect.

Rep.: - Aveţi de gând să-i daţi o replică publică domnului primar?

M.C.: - În momentul în care o să ştim o să vedem dacă va exista o acuzaţie directă. În momentul de faţă nu am văzut niciuna directă. Aşa că vorbim despre poveşti şi rămâne la stadiul de poveşti. De fapt, cu ce putem noi influenţa? Nu putem influenţa cu absolut nimic. Am înţeles că e vorba despre o investiţie pe nu ştiu ce teren, al nu ştiu cui. Cu ce poate să influenţeze un investitor din Timişoara alt investitor din Timişoara sau, din contră, unii care nu sunt din Timişoara. Interesul nostru e să vină cât mai mulţi investitori în Timişoara. Cred că am arătat că am adus o grămadă de investitori în Timişoara.

Rep.: - Dânsul spunea că vă temeţi de concurenţă în domeniul hotelier.

M.C.: - Din contră, nu e nicio concurenţă. Cu cât sunt mai mulţi, cu atât mai bine. E bine şi pentru oraş, că se pot ţine conferinţe mai mari. La ora actuală nu se pot aduce conferinţe mari în Timişoara, de peste 1000 de persoane, pentru că nu există facilităţi de cazare. Şi chiar dacă ne-am teme noi de concurenţă, nu înţeleg ce legătură avem noi cu o firmă privată. Parcă nu avem concurenţă în momentul de faţă. Nu sunt zeci de hoteluri în Timişoara?

Rep.: - Domnul primar vă mai acuza că l-aţi atacat prin intermediul postului de televiziune Antena 3.

M.C.: - E postul meu de televiziune cumva? Haideţi să fim serioşi. Ce influenţă avem noi asupra unui post de televiziune? Nicio influenţă.

Rep.: - Veţi vorbi personal cu domnul primar despre aceste lucruri?

M.C.: - Bineînţeles că vom face şi noi un comunicat de presă în care vom spune că nu avem nicio legătură cu subiectul şi fiecare trebuie să-şi rezolve problemele lui. Probabil că o să îi solicităm o întrevedere dacă o să considerăm necesar. Momentan, nefiind ceva concludent nu considerăm necesar. În momentul în care o să existe ceva concludent, probabil că o să reacţionăm într-un fel sau altul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.