Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interviul cuplului Harry și Meghan, audiențe record. Palatul Buckingham nu a comentat încă remarcile lor

REUTERS
Prințul Harry Meghan Markle interviu

Aproximativ 17,1 milioane de americani au urmărit interviul de televiziune al lui Oprah Winfrey cu prințul Harry și soția sa Meghan, a anunțat CBS, citat de Reuters, scrie Mediafax.

CBS a declarat că interviul de două ore de duminică, în care Harry și Meghan au acuzat familia regală de rasism a atras cea mai mare audiență de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020, care a fost urmărită de 23,6 milioane de telespectatori.

A fost, de asemenea, cel mai urmărit eveniment non Super Bowl într-o duminică în prime time în peste un an, a spus CBS. Super Bowl atrage în mod regulat o audiență de aproximativ 100 de milioane și este cel mai bine cotat eveniment TV din Statele Unite.

Interviul de duminică a fost primul acordat de cuplu de când sau renunțat la prerogativele regale, acum un an. Meghan a spus că s-a gândit la sinucidere în timp ce Harry a spus că tatăl său, prințul Charles, l-a dezamăgit.

Palatul Buckingham nu a comentat încă remarcile lor.

Haos în Sectorul 1: Pieţarii trebuie să meargă cu jalba în proţap la primărie, după ce Clotilde Armand a desfiinţat Administraţia Pieţelor

Interviul a dominat rețelele sociale, emisiunile de televiziune de dimineață și primele pagini ale ziarelor de luni în Marea Britanie și în străinătate.

Hashtag-ul #HarryandMeghanonOprah s-a numărat printre primele cinci articole de top din întreaga lume pe Twitter în timpul și după difuzare, în timp ce #Abolishthemonarchy a avut, de asemenea, 11.200 de tweet-uri.

Interviul cuplului a acoperit nu doar tensiunile cu familia regală, ci și dezgustul lui Harry față de conduita presei britanice, în special a tabloidelor.

Dezvăluirile lui Meghan și Harry au apărut în topul fiecărui site web al ziarelor britanice, în afară de Financial Times, unde a dominat guvernatorul Băncii Angliei.

La ora prânzului la Londra, Mail Online avea 24 de povești despre cuplu pe site-ul său. Ediția tipărită The Mail a publicat duminică 11 pagini speciale în așteptarea difuzării.

Daily Express avea peste 30 de povești diferite online.

O mare parte din acoperire s-a concentrat asupra momentului dramatic în care Meghan a spus că fiului ei Archie, care va avea doi în mai, i s-a refuzat titlul de prinț, deoarece existau îngrijorări în familia regală „cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea lui când se va naște” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.