Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interzis la Wimbledon! Poze cu Năstase, puse la intrările din complex

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Fost tensimen român, interzis la Wimbledon! Potrivit presei străine, lui Ilie Năstase nu i se permite accesul la turneu nici în calitate de spectator.

Celebrul tenismen român se află sub investighație, iar ITF i-a retras toate drepturile. În plus, organizatorii de la Wimbledon au luat o decizie extrem de drastică.

The Telegraph anunță că oamenii de pază de la All England Club au primit fotografii cu Ilie Năstase pentru a-l opri pe acesta la intrarea în complex și pentru a nu-i permite să asiste la meciuri. Un purtător de cuvânt de la Wimbledon a şi confirmat faptul că agenții de securitate vor ști exact cum arată fostul jucător de tenis și nu-l vor lăsat în complex.

Ilie Năstase nu a primit acreditare nici la Roland Garros, dar i s-a permis accesul ca spectator.

Citeşte şi: Un gigant auto recheamă în service SUTE de mașini din România. Probleme la sistemul de frânare

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a fost suspendat provizoriu, pe 23 aprilie, şi nu are acces la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup, după ce a avut un conflict cu jucătoarea Johanna Konta şi Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii, în timpul confruntării de la Mamaia.

De altfel, înaintea meciului dintre România şi Marea Britanie, în timpul unei conferinţe de presă, Ilie Năstase a făcut o remarcă despre copilul nenăscut al jucătoarei americane Serena Williams. "Să vedem ce culoare va avea copilul... Ciocolată cu lapte?", a afirmat căpitanul nejucător al reprezentativei de Fed Cup a României.

Ulterior, organizatorii turneelor de la Wimbledon şi Roland Garros au anunţat că nu îi vor permite accesul lui Ilie Năstase la ediţiile din 2017.

La Wimbledon, Năstase a jucat două finale la simplu, în 1972 şi 1976, şi a câştigat probele de dublu şi dublu mixt, cu Jimmy Connors, în 1973; respectiv Rosemary Casals, în 1972.

Citeşte şi: Federer a stabilit un nou record meciuri câștigate la Wimbledon - 85.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.