Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Între Colectiv și Crevedia: Au murit oameni, dar Iohannis nu mai cere demisia Guvernului (video)

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis urgenta

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, unde i-a vizitat pe pacienţii răniţi în urma exploziilor de la Crevedia, că spre deosebire de incendiul de la Colectiv, de data aceasta autoritățile și-au făcut treaba, astfel că șeful statului nu s-a mai exprimat pentru demisia Guvernului.

După incendiul din clubul Colectiv și demisia premierului de atunci, Victor Ponta, preşedintele Klaus Iohannis afirma în noiembrie 2015: „A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”. Iohannis a fost întrebat marți de jurnaliști dacă și acum, după această tragedie în care au murit doi oameni și alții sunt în stare critică, este nevoie de demisii în Guvern, așa cum spunea după Colectiv. Șeful statului a răspuns negativ.

„De data aceasta autoritățile și Guvernul au intervenit cu rapiditate și cred că au fost luate măsurile care au putut fi luate. Mai departe, vedem ce aduce o analiză politică”, a răspuns marți Iohannis, în fața spitalului.

Chestionat și despre activitatea DSU și a șefului acestuia, Raed Arafat, în intervenția de la Crevedia, șeful statului a declarat: „Toate explicațiile primite, inclusiv de la pompieri, m-au dus la concluzia că s-a acționat corect”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.