Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrebare de la PSD:Iohannis nu e în stare să convingă membrii propriilor sale formațiuni, cum ar putea să-i convingă pe români?

”El nu e in stare sa convinga membrii propriilor sale formatiuni, cum ar putea sa-i convinga pe romani ?”, e replica liderului PSD pentru prezidențiabilor celor de la PNL și PDL, se arată într-un comunicat remis redacției stiripesurse.ro.

”Klaus Werner Iohannis doreste sa fie urmatorul presedinte al Romaniei, dar are mari dificultati in a fi presedinte de partid. Atunci cand ajungi sa te bati cu proprii tai membri, atat din PNL, cat si din FDGR inseamna ca ai cu adevarat probleme grave. Daca membrii formatiunii etnice al carei presedinte a-i fost multi ani spun deschis ca nu te vor vota sub nicio forma, inseamna ca ai probleme serioase – nici acesti oameni nu pot sa inghita povestea cu sase case luate din salariul de profesor.  Cand alesii locali iti pleaca din partid si iti transmit public doar vorbe de bine inseamna ca ar trebui sa iti iei lucrurile si sa pleci acasa.

Iohannis are parte de aceste reactii, pentru ca toti acesti oameni stiu despre el lucruri pe care opinia publica inca nu le cunoaste si pentru care prezidentiabilul ACL ar face orice doar sa ramane ascunse.

In concluzie, daca nici macar etnicii germani nu iti acorda votul lor, daca nici miile de membri PNL care isi iau lumea in cap in aceste zile nu vor sa te voteze, de ce ar face-o restul romanilor? Daca Iohannis nu a fost in stare sa isi conviga proprii sustinatori, cum vrea sa convinga o tara intreaga ca este cel mai potrivit sa fie presedintele Romaniei?”, precizează Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.