Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevedere a preşedintelui Comisiei pentru politică externă cu ambasadorul Armeniei

senat gol

Preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, Cristian Dumitrescu, s-a întâlnit cu Sergey Minasyan, ambasadorul Republicii Armenia în România, în cadrul discuţiilor fiind evidenţiate relaţiile "foarte bune" dintre cele două ţări, bazate pe legăturile istorice şi culturale. În cadrul întrevederii, ce a avut loc miercuri, Dumitrescu l-a felicitat pe Minasyan pentru numirea sa în România, asigurându-l că se bucură de întreg sprijinul în îndeplinirea cu succes a mandatului său, se precizează într-un comunicat al Senatului remis joi Agerpres.

Preşedintele comisiei senatoriale a amintit că minoritatea armeană a avut o reală contribuţie de-a lungul timpului la îmbogăţirea patrimoniului cultural al României, fiind bine integrată în societate şi păstrându-şi în acelaşi timp identitatea şi cultura. Cristian Dumitrescu a subliniat importanţa, pentru ambele ţări, a păcii şi stabilităţii în bazinul extins al Mării Negre.

Potrivit sursei citate, "în contextul noilor realităţi geopolitice, după anexarea ilegală a Crimeii de către Federaţia Rusă, demnitarul român a arătat rolul deosebit de important al diplomaţiei parlamentare şi cooperării în cadrul organizaţiilor la care ambele Parlamente sunt membre".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.