Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevedere între ministrul pentru românii de pretutindeni şi directorul Agerpres

romaniatv.net
guvern ciolos

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, l-a primit azi, 17 februarie, pe directorul general al agenției naționale de presă Agerpres, Alexandru Giboi.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate posibilitățile concrete de cooperare dintre Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul de Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni cu Agerpres pentru a crea un spațiu comunicațional comun România – Republica Moldova, un element important în sprijinirea dezvoltării unei societăți deschise, democratice și inspirate de valori europene în statul vecin.

Ministrul delegat a subliniat necesitatea existenței unui flux de știri pentru publicațiile din comunitățile românești din străinătate pentru a menține cetățenii români conectați la realitatea cotidiană din țară și a le da ocazia să-și comunice experiența de peste hotare.

Interlocutorii au discutat și au agreat ideea gratuității pachetelor de știri atât pentru publicațiile românești din diaspora cât și pentru cele din Republica Moldova.

În cadrul dialogului, demnitarul și-a exprimat de asemenea susținerea pentru eforturile Agerpres de dezvoltare a unor proiecte noi care să contribuie la o mai bună informare a românilor din vecinătatea apropiată, dar și a publicului din țară cu privire la viața acestora, se arată într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.