Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundaţii în judeţul Argeş - Două femei blocate într-un autovehicul, salvate de pompieri

News.ro
Inundatii Dolj

Mai multe zone din judeţul Argeş au fost inundate, vineri dimineaţă, în urma unor ploi torenţiale. În localitatea Valea Danului, două femei au rămas blocate într-un autovehicul după ce un curs de apă a ieşit din matcă, acoperind un drum comunal. Cele două au fost recuperate de pompieri, potrivit news.ro.

Inundaţiile au afectat zona de nord a judeţului Argeş aflată, vineri dimineaţă, sub cod galben de instabilitate atmosferică.
În comuna Valea Danului, două femei au rămas blocate într-o autoutilitară după ce un curs de apă a ieşit din matcă şi a inundat un drum comunal.
”Pentru evacuarea persoanelor s-a folosit un buldoexcavator de la un operator economic. Nu a fost nevoie de acordarea primului ajutor calificat”, transmite ISU Argeş.
Pompierii au mai intervenit, vineri, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din localitatea Corbeni, unde un beci, un adăpost de animale şi o magazie au fost inundate. Apa a pătruns în curte după ce un canal de scurgere s-a înfundat şi a fost nevoie de intervenţia Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă cu un buldoexcavator.
Afectată de inundaţii este şi localitatea Albeştii de Argeş, unde apa strânsă în urma precipitaţiilor abundente a intrat în două beciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.