Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundaţii în nordul Afganistanului: Sute de locuinţe şi terenuri agricole, distruse

News.ro
inundatii

Inundaţiile produse în urma ploilor torenţiale au distrus sute de locuinţe, precum şi terenuri agricole, în nordul Afganistanului, a declarat vineri un purtător de cuvânt al poliţiei locale, relatează Xinhua.

Ploile abundente au provocat joi seara inundaţii care au afectat parţial sau au distrus complet mai mult de 300 de case şi peste o mie de hectare de terenuri agricole în districtul Zari din provincia Balkh şi din vecinătatea acesteia, a declarat Mohammad Asif Waziri.

Inundaţiile au ucis, de asemenea, numeroase vite în districtul Zari şi în zonele învecinate, a mai spus oficialul afgan.

Nu există informaţii privind eventuale victime, a precizat el, adăugând că echipe de salvare au fost trimise în zonele inundate pentru a ajuta familiile afectate.

Inundaţiile au distrus, de asemenea, drumuri care făceau legătura între Qalat, capitala provinciei Zabul, şi şapte districte din sudul Afganistanului, informează Agerpres.

Biroul de meteorologie din Afganistan a anunţat în continuare ploi şi inundaţii în 20 din cele 34 de provincii ale ţării în zilele

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.