Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundații în Vietnam - Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale care au afectat în ultimele trei zile centrul Vietnam, au anunţat marţi autorităţile, relatează DPA potrivit Agerpres.

Printre victime se numără un bărbat şi cele două fiice ale sale, în vârstă de 8, respectiv 11 ani. Ei au fost luaţi de ape luni seara, în timp ce traversau un pârâu, a anunţat comitetul naţional pentru operaţiuni de căutare şi salvare. Corpurile lor au fost găsite la aproximativ un kilometru distanţă.

Autorităţile din provincia Lam Dong au găsit trupul uneia dintre două turiste date dispărute după ce au fost surprinse de o viitură în timp ce traversau duminică un pod suspendat. Echipele de intervenţie o caută în continuare pe cealaltă femeie dispărută.

Citește și: De la 1 ianuarie 2021, Laura Codruța Kovesi își intră în pâine! Șefa Parchetului European a dezvăluit cine va intra sub lupa ei

În altă regiune, o femeie a murit electrocutată după ce casa în care se afla a fost inundată în urma ploilor, în provincia Khanh Hoa, au declarat autorităţile locale.

Zonele din centrul Vietnam au fost afectate de ploi torenţiale începând de sâmbătă. În unele regiuni au fost înregistrate cantităţi de precipitaţii de 190 milimetri în ultimele trei zile, a indicat Centrul Naţional de Prognoză Hidrometeorologică.

Inundaţiile şi alunecările de teren au provocat decesul a 372 de persoane din ianuarie până în decembrie şi pagube în valoare de 1,65 miliarde de dolari, potrivit Biroului General de Statistică din Vietnam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.