Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundații în Iași, în urma ploii torențiale

www.adevarul.ro
Paris inundații Sena

Străzile din mai multe cartiere ieșene au fost inundate joi seara din cauza gurilor de canal care au refulat după ce, timp de aproape două ore, a plouat torențial. În intersecţii s-au format cozi pe câteva sute de metri, iar tramvaiele au rămas blocate, relatează mediafax.

Autoturismele care au tranzitat joi seară oraşul Iaşi abia au reușit să circule, creându-se cozi pe câteva sute de metri în principalele intersecții din oraș.

Astfel, în cartierul Tătărași, în zona Baș Ceauș, apa a ajuns să aibă câțiva zeci de centimetri, situaţia fiind similară în intersecția din zona Tudor Vladimirescu.

Mai mult, pe strada Sfântu Lazăr, canalizările înfundate au făcut ca apa să ajungă până la portierele mașinilor.

De asemenea, un tramvai al Companiei de Transport Public (CTP) Iași a rămas blocat pe traseu din cauza ploii torențiale. Astfel, din pricina unei defecțiuni tehnice, tramvaiul s-a oprit pe Calea Chișinăului și a așteptat zeci de minute intervenția unui alt mijloc de transport din cadrul companiei, pentru a-l duce la depou.

Totodată, în zona Dancu, mai multe curţi au fost inundate.

"CTP Iași a înlocuit tramvaiele cu autobuze pe traseul 3, în zona Dancu. De asemenea, pe traseele 7 și 8 sunt deviate vagoanele prin zona Podu Roș. Circulația tramvaielor pe mai multe trasee a fost blocată ori îngreunată, din cauza vremii capricioase din această după-amiază. În plus, în cazul tramvaielor de pe traseul 3, circulaţia a fost blocată din cauza unei cantități mari de apă adunate în Rondul Dancu", au declarat reprezentanţii CTP Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.