Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundațiile au făcut prăpăd la Constanța: mai multe gospodării au fost inundate, copacii au căzut, iar curentul electric a fost întrerupt

ISU Botoșani
Inundații Botoșani

Un număr de 20 de apeluri au fost primite luni dimineaţă, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", fiind sesizate autorităţile de inundarea unor gospodării şi căderea de copaci pe carosabil în localitatea Cerchezu şi cartierul Palazu al municipiului Constanţa, informează Agerpres.

"De la intrarea în vigoare a codului portocaliu şi până în momentul de faţă, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodării sau case inundate, dar şi copaci căzuţi pe carosabil. S-au anunţat autorităţile locale (primăriile), dar şi echipaje de pompieri care acţionează pe raza localităţilor Palazu Mic şi Cerchezu", a transmis ISU "Dobrogea".

Potrivit Regiei Autonom Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, începând cu ora 8,00, mai multe staţii de pompare au înregistrat variaţii şi căderi de tensiune, neputându-se furniza apă potabilă, ca urmare a lipsei de energie electrică în localităţile Topraisar, Cobadin, Viişoara şi Valu lui Traian.

Citeste si: Incendiu DEVASTATOR: Două persoane, soț și soție, au murit; aveau arsuri pe 80% din corp

Meteorologii au emis, luni dimineaţă, o avertizare Cod portocaliu de ploi şi vânt puternic, valabilă în judeţele Constanţa şi Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.