Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Invazie de șobolani lângă o bază sportivă din Galați - Primărie: De vină e vremea călduroasă

https://www.banatulazi.ro
sobolani

Invazie de șobolani lângă o bază sportivă din orașul Galați folosită de sportivi de performanță, dar și de copiii și de tinerii amatori de mișcare. Reprezentanții Primăriei spun că rozătoarele au apărut din cauza vremii neobișnuit de calde din această perioadă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Soția lui Barna i-a umilit pe membrii USR: ‘Căc*ții ăștia’

O filmare în care apar mai mulți șobolani a fost postată pe Facebook de părinții unor copii care fac antrenamente la baza sportivă. Imaginile sunt însoțite de un comentariu.

„Stadionul Siderurgistul, 11 noiembrie 2019. Familii de șobolani intră pe gazon și se cocoață pe gard, este fascinant”, a scris, pe Facebook, Claudiu Buduruta.

Reprezentanții Primăriei anunță că în zonă vor fi făcute lucrări de deratizare, iar baza sportivă va fi inclusă într-o amplă lucrare de modernizare. În ceea ce privește motivul invaziei de șobolani, autoritățile dau vina pe vremea călduroasă.

„Este o situație care a apărut cel mai probabil pe fondul temperaturilor neobișnuit de mari pentru această perioadă a anului. Deratizarea se face frecvent. Având în vedere situația apărută, ne-am autosesizat și vom intensifica acțiunile: se va lua gunoiul mai des și se vor folosi substanțele specifice împotriva șobolanilor. Precizăm că Valea Țiglinei va fi reamenajată și modernizată. Am avut chiar de curând în premieră la nivel național un concurs de soluții urbanistice pentru această zonă la care au participat specialiști - arhitecți și urbaniști - care au propus diverse amenajări moderne, cu zone de promenadă, zone de activități sportive și pentru petrecerea timpului liber. Iar proiectele lor vor sta la baza planurilor de modernizare a acestei zone”, a anunțat, la solicitarea MEDIAFAX, Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

La fața locului vor ajunge și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Galați, care vor stabili măsurile care trebuie luate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.