Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investigațiile RMN 3T: Tehnică imagistică de vârf pentru certitudinea unui diagnostic corect

RMN 3T

Acuratețea examenului RMN este vitală în stabilirea unui diagnostic corect. O rezoluție înaltă a imaginilor achiziționate le permite specialiștilor să identifice, încă din stadii incipiente, boli grave precum cancerul și să propună cea mai bună conduită terapeutică pentru fiecare caz în parte. La Sanador, examenele RMN sunt realizate cu unul din cele mai performante echipamente de rezonanţă magnetică disponibile pe piața serviciilor medicale, RMN Siemens Magnetom Skyra 3Tesla, iar investigațiile pot fi efectuate și pe timpul nopții, astfel încât pacienții să beneficieze de un timp de așteptare cât mai redus.

Examinarea cu ajutorul echipamentului de Rezonanţă Magnetică 3T este neinvazivă, nedureroasă, nu iradiază şi permite diagnosticarea rapidă și precisă a afecțiunilor musculo-scheletale și neurologice, a patologiei coloanei vertebrale, dar și a părților moi și a organelor interne.

RMN Magnetom Skyra Siemens îmbină magnetul de 3Tesla cu gradienţii cei mai rapizi, numărul cel mai mare de canale şi calităţile tehnice asociate cu antenele de cap şi corp cu 64 de canale. Astfel, oferă imagini de înaltă rezoluţie şi timp de examinare mult redus.

Care sunt avantajele investigatiilor RMN 3T?

  • Datorită deschiderii de 70 de centimetri a echipamentului, pacienții se simt mai confortabil în timpul examinării. Astfel, sunt reduse sentimentul de anxietate şi senzaţia de claustrofobie.
  • Timpul necesar examinării este considerabil diminuat față de toate celelalte instrumente de imagistică, datorită celor mai puternici gradienți disponibili pe piața echipamentelor medicale.
  • Datorită puterii câmpului magnetic şi a tehnologiilor avansate, investigarea prin Rezonanţa Magnetică 3T permite identificarea celor mai fine leziuni din corp, chiar şi a celor cu o dimensiune de 2 mm, posibilitate nemaiîntâlnită până în prezent.
  • RMN Siemens Magnetom Skyra 3Tesla are capacitatea de a depista în stadii incipiente boli pe care alte aparate de imagistică medicală nu au capacitatea să le detecteze, mai ales la nivelul creierului, al coloanei vertebrale, al măduvei spinării şi al ţesuturilor moi.
  • Rezoluţia de neegalat a imaginilor furnizate de echipament conferă certitudinea unui diagnostic corect.
  • RMN 3T permite examinarea unei categorii extinse de pacienţi: copii, pacienţi aflaţi în stare critică, persoane obeze (masa rezistă la o greutate de până la 250 kg).
  • Echipamentul poate diferenţia, cu mare acurateţe, afecţiunile maligne, de cele benigne, contribuind la detectarea tumorilor canceroase de dimensiuni milimetrice, indiferent de localizare.
  • Pemite o scanare  minuțioasă a întregului corp, din  „creștet până în  tălpi”, oferind posibilitatea unei mișcări continue a mesei de examinare în timpul scanării, utilă în special pentru angiografii „whole body”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.