Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investiții în sănătate: 3 milioane de euro prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020 pentru sănătatea copiilor din sectorul 4 al Capitalei

Primaria Sectorului 4
Daniel Baluta

Pe fondul creșterii alarmante a numărului de cazuri COVID-19 confirmate pozitiv, în timp ce România se află deja pe lista galbenă a 20 de state din Europa, care interzic accesul românilor sau impun restricții la intrarea pe teritoriul lor și guvernanții dau din colț în colț  să găsească metode de combatere a răspândirii SARS-CoV-2, fără succes, există primari care tac și fac.

De exemplu, Daniel Băluță, edilul de la sectorul 4 din București, își face, de pe acum, stocuri de materiale de protecție pentru noul an școlar.

Echipa de la Primăria sectorului 4 din București a depus, la finalul săptămânii trecute, la Ministerul Fondurilor Europene, un proiect în valoare de 3 milioane de euro, pentru achiziționarea de măști, mănuși de unică folosință și dezinfectant pentru mâini, care vor fi folosite în unitățile de învățământ, odată cu începerea anului școlar, dar și în instituțiile publice locale din sectorul 4.

Fondurile vor fi 100% nerambursabile.

Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, pe pagina lui de Facebook.

”Trecem printr-o perioadă destul de dificilă. O perioadă pe care speram să o depășim mult mai repede, însă, odată cu relaxarea restricțiilor, numărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmant, iar evoluția acestei pandemii pare greu de anticipat. Situația din primăvară ne-a învățat cu siguranță însă că trebuie să fim prevăzători”, a scris edilul sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.