Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investitorii americani înclină să cumpere criptomonede cu cardul de credit (studiu)

blockfi.com
bitcoin card credit visa blockfi

Pe măsură ce ecosistemul criptografic continuă să se maturizeze și să devină dominant, un nou studiu al milenialilor a arătat o schimbare a sentimentului investitorilor și a obiceiurilor lor de cheltuieli.

Anchetând 1.000 de investitori americani în criptografie, GamblersPick a descoperit că un milenial mediu deține astăzi puțin peste 1.800 de dolari în criptare.

Sondajul arată că 25% dintre respondenți au cumpărat cripto folosind carduri de credit în loc de monedă fiduciară și au împrumutat aproape 500 de dolari de la bănci și familii pentru a-și alcătui portofoliul existent. Când au fost întrebați despre sursa lor pentru viitoarele investiții criptografice, 21% dintre anchetatori și-au dezvăluit planul de a prelua datoria consumatorilor, în timp ce mai mult de 20% au decis să își folosească fie economiile bancare, fie refinanțarea caselor.

În mod surprinzător, baby boomerii au împrumutat în medie peste 4.000 de dolari pentru a cumpăra criptomonede. Comparativ cu aceasta, generațiile mai noi au luat mai puține împrumuturi pentru a-și îmbunătăți portofoliile de criptare.

Principalele motive pentru deținerea criptelor sunt posibilitatea percepută a creșterii prețurilor și diversificarea portofoliului. În timp ce Elon Musk se remarcă drept cea mai mare influență pentru americanii chestionați, investitorii iau în considerare și contribuțiile investitorului tradițional Warren Buffet și al muzicianului / rapperului proeminent Snoop Dogg.

Din lot, baby boomers ar deține cele mai mari dețineri media criptografice de aproape 2.000 de dolari și cred că vor încasa doar după ce au realizat un profit de 65%. În timp ce femeile, în general, erau mai predispuse să vândă exploatații criptografice pentru plata cheltuielilor medicale, 31% din generația Z și 17% din milenii își păstrează opțiunile deschise cu privire la plata împrumuturilor studențești cu cripto. În medie, respondenții intenționează să dețină cripto oriunde între șase luni și cinci ani.

În prezent, Reddit reprezintă platforma de bază pentru luarea deciziilor legate de cripto, cu toate acestea, milenarii se bazează foarte mult pe forumurile online, Twitter și YouTube pentru îndrumarea investițiilor.

Un set similar de sondaje efectuate de peste 4.000 de oameni de către Harris Poll a arătat că comunitățile minoritare din America au șanse de peste două ori mai mari să investească în active criptografice. 25% dintre respondenții din comunitatea LGBTQ au raportat că dețin cripto, precum și 23% dintre negrii americani și 17% dintre hispanicii americani.

În ton cu o conștientizare mai mare a criptografiei în rândul comunităților minoritare, sondajul a arătat că 43% dintre negrii americani și 39% dintre comunitățile LGBTQ au suferit discriminări din partea instituțiilor bancare și de împrumut.

John Gerzema, CEO al Harris Poll, consideră că „barierele noi, deschise și aparent mai puține la intrare” ale cripto-ului pot fi unul dintre cele mai mari motive pentru creșterea interesului din partea comunităților mai mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.