Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investitorul german Kuehne şi-a mărit participaţia la Lufthansa

Lufthansa

Antreprenorul german din sectorul de logistică Klaus-Michael Kuehne şi-a mărit pachetul de acţiuni la transportatorul aerian german Lufthansa la 10%, a anunţat luni Kuehne Holding, într-un comunicat, transmite Reuters.

În urmă cu aproximativ o lună, Kuehne, în vârstă de 84 de ani, îşi mărise participaţia la Lufthansa la 5%, devenind al doilea cel mai mare acţionar al companiei aeriene după guvernul german, potrivit datelor Refinitiv.

Kuehne Holding a achiziţionat un pachet de 10% din Deutsche Lufthansa de pe piaţă, printr-o filială germană deţinută în totalitate, a declarat holdingul deţinut de Klaus-Michael Kuehne.

Investiţia în Deutsche Lufthansa reprezintă o completare excelentă a portofoliului existent, în care know-how-ul logistic este grupat prin diverse holdinguri independente”, a spus Kuehne în comunicat.

Miliardarul german este, de asemenea, acţionarul de control al companiei elveţiene de logistică Kuehne & Nagel şi deţine un pachet de 30% în compania de transport containere Hapag-Lloyd.

Lufthansa a declarat săptămâna trecută că a semnat o facilitate de credit revolving de 2 miliarde de euro cu un sindicat de bănci internaţionale, pentru a-şi creşte lichiditatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.