Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Invitaţia premierului la dialog, ironizată de Diaconescu: Haideţi să fim serioşi!

diaconescu

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, ironizează invitaţia lansată de premierul Victor Ponta, care vrea dialog cu Opoziţia pe tema revizuirii Constituţiei şi a sistemului electoral.

Cristian Diaconescua declarat, la RFI, că "este aceeaşi poveste a temelor general imaginative, care ar trebui să capteze atenţia societăţii româneşti şi a mediului politic, în aşa fel încât oamenii să nu se mai gândească la alte deconturi de natură politică şi neîmpliniri mai ales de natură economică sau socială. Sigur, se poate dialoga pe tot felul de teme, putem dialoga şi în legătură cu protecţia mediului, în egală măsură foarte importantă sau despre soarta cluburilor de fotbal pentru tineri. Haideţi să fim serioşi! O iniţiativă în ceea ce priveşte modificarea Constituţiei se iniţiază de cei care au un astfel de interes sau consideră că există o aşteptare socială şi naţională foarte mare, după care se pune în discuţie publică. Discuţii, vorbe, în mod evident, după părerea mea, cred că nu rezolvă problemele României şi din acest punct de vedere, n-am foarte multe lucruri să comentez".
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un scurt mesaj cu titlul "Nevoia de consens", în care invită Opoziţia la dialog pe tema revizuirii Constituţiei şi a sistemului electoral.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.