Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Andone, despre plecarea lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic: 'Nu mă aşteptam, mă aşteptam să continue'

Ioan Andone

Ioan Andone a recunoscut că nu se aştepta ca Răzvan Lucescu să plece de la PAOK Salonic, dar e de părere că aşa e cel mai bine, mai ales că antrenorul român se desparte de echipă după ce a reuşit eventul. Primul din istoria clubului, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Ioan Andone a vorbit despre plecarea lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic: "Nu mă aşteptam, mă aşteptam să continue, mă aşteptam ca şi clubul să facă eforturi să îi întărească echipa, pentru că sunt alte pretenţii. Au făcut eventul şi normal îşi doreau o performanţă în Champions League. Din păcate, intervenind acest conflict între conducere şi el, că sunt convins că nu au vrut să îl ajute, a ales altă situaţie, el cunoaşte fotbalul arab, a fost doi ani de zile în Qatar, unde a avut rezultate bune şi la cea mai mare echipă din ţările arabe.

Citește și: Rapid are șanse mici să-l transfere pe Filipe Teixeira: Nu cred că mai vine, nu am mai primit nicio veste

Şi până la urmă mai bine că a plecat de pe o poziţie extraordinară, câştigând campionatul şi Cupa şi se duce la o altă provocare.

Merita Răzvan pentru că merita să fie ajutat şi să rămână în continuare pentru că avea 3 ani de Xanthi, 2 ani de PAOK, merita să continue cu această echipă, dar dacă nu eşti ajutat ca antrenor şi nu eşti înţeles în ceea ce vrei, că tu vrei binele clubului, vrei să ai performanţă, dacă clubul nu face eforturi să îţi aducă jucători, mai bine te desparţi.

Nu cred. Eu nu cred că la Răzvan, nu stătea el 3 ani la Xanthi pe un salariu care îl câştiga mult mai mult în România. El a stat pentru că îi place să aibă continuitate la cluburile la care a fost şi din păcate ruptura a venit aşa, pe neaşteptate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.