Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid are șanse mici să-l transfere pe Filipe Teixeira: Nu cred că mai vine, nu am mai primit nicio veste

rapid

Rapid a câştigat amicalul disputat sâmbătă în companiei Concordiei Chiajna, scor 1-0, pe stadionul din Regie. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marian Drăghiceanu, în minutul 51, potrivit Mediafax.

La finalul jocului, antrenorul Daniel Pancu a spus că Filipe Teixeira întârzie să dea un răspuns cu privire la oferta făcută de Rapid. Pancu e mulţumit de evoluţia jucătorilor din amicalul cu Concordia Chiajna, dar e conştient că urmează un sezon infernal pentru Rapid: "Nu cred că Teixeira mai vine, nu am mai primit nicio veste. Nu ştiu dacă vrea să mai joace. Ar fi fost formidabil din punctul meu de vedere dar asta nu înseamnă că nu sunt şi alţi jucători de valoare. Sperăm ca până la începutul campionatului să fim bine puşi la punct pentru că ne aşteaptă un an infernal, e valabil pentru toate echipele din Liga a 2-a.

Citește și: George Pușcaș ar putea ajunge la Galatasaray - presă

Dacă aceşti jucători au venit la Rapid, înseamnă că au valoare şi sper să se adapteze cât mai repede la cerinţele noastre, la ce înseamnă clubul, la stilul meu de fotbal, de joc, pentru că este puţin diferit faţă de locurile de unde au venit ei. Sunt preocupat pentru că ştiu foarte bine ce mă aşteaptă, ce ne aşteaptă, aş fi preferat ca în momentul de faţă să am lotul definitivat 100% dar repet sper ca în cel mai scurt timp lucrurile astea să se întâmple", a spus Daniel Pancu, după amicalul cu Concordia Chiajna.

Prima etapă din noul sezon al Ligii 2 va avea loc pe 3 august. Pe 23 noiembrie se termină turul, iar din 7 decembrie până în 22 februarie va fi pauza de iarnă. Ultima etapă din sezonul regulat are loc pe 30 mai 2020. În acest an, Petrolul, "U" Cluj, Rapid, Dunărea Călăraşi şi FC Argeş vor cu orice preţ să termine pe podium. UTA se anunţă o nucă tare, după o campanie solidă de transferuri şi cooptarea antrenorului Laszlo Balint. De asemenea şi la Farul Constanţa s-a spus că se doreşte promovarea în Liga 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.