Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Șeful Poliției de Frontieră și-a dat DEMISIA, după INCIDENTELE din ultimele zile

sursa FOTO: Inquam
ioan buda

Chestorul Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră, și-a dat demisia, după scandalul cu miile de români de la frontiere, care vor să se întoarcă în țară.

"În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

Citește și: ALERTĂ DNA anchetează achizițiile făcute de Unifarm în stare de urgență: VIZIERE la 17.000 de euro bucata

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan BUDA mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne", anunță Poliția de Frontieră.

Miercuri seară, liderul PNL Rareș Bogdan a spus, la B1 TV, că dacă ar fi fost în Guvern, i-ar fi cerut șefului Poliției de Frontieră să plece. "Cu tot respectul pentru domnul Buda, dacă eram eu cu rol executiv, domnul Buda era șef de post într-o comună de prin Botoșani. Aceasta este o măsură pe care aș fi luat-o în cazul românilor de la frontiere", a spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.