Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Cătălin Nechifor, un nou mandat la CJ Suceava

dcnews.ro
catalin nechifor

Comitetul Executiv (CEx) al PSD Suceava a votat, joi seara, în unanimitate susţinerea liderului judeţean al partidului, Ioan Cătălin Nechifor, pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Suceava. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Iona Irimia, CEx al PSD Suceava a trimis spre validare Comitetului Executiv Naţional al PSD candidatura lui Nechifor. 

Într-un comunicat remis AGERPRES se arată că, în şedinţa Biroului Politic Permanent al PSD Suceava s-a făcut o analiză a tuturor colegiilor cu privire la candidaţii pe care PSD Suceava îi recomandă şi susţine în vederea câştigării alegerilor locale din iunie 2016. 

În aceeaşi reuniune, PSD Suceava a stabilit, în cele 114 localităţi din judeţ, candidaţii de primari şi lista consilierilor locali. 

În acest sens, PSD Suceava a realizat liste de semnături pentru susţinerea aleşilor locali, deschise oricărui cetăţean, se arată în comunicat. 

Totodată, s-a stabilit şi un calendar de acţiuni pentru perioada următoare, astfel încât candidaţii PSD Suceava să intre în contact cu alegătorii pentru a le face cunoscut atât programul politic cât şi cel administrativ. 

Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a luat act şi de demisia din calitatea de membru de partid a lui Constantin Boliacu, care va candida din partea ALDE la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. 

''Obiectivul principal al Partidului Social Democrat Suceava este câştigarea alegerilor locale din iunie 2016 prin promovarea unei campanii fără atacuri, cu mult bun simţ şi cât mai aproape de cetăţeni, în vederea continuării proiectelor demarate până în prezent în judeţul Suceava care răspund nevoii sucevenilor'', se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.