Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mang, reales în funcţia de preşedinte al PSD Bihor: 'Vom continua şi mai bine dialogul cu comunităţile locale'

ioan mang

Conferinţa judeţeană a PSD Bihor l-a ales, pentru al treilea mandat consecutiv, pe Ioan Mang în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bihor, el fiind singurul candidat pentru această funcţie.

"Aş vrea ca împreună cu toţi colegii mei din judeţ să reuşim să obţinem rezultate şi mai bune pe viitor şi să putem face în judeţul Bihor ceea ce credem noi, în urma discuţiilor cu cetăţenii, că este benefic pentru judeţ. Vom continua proiectele de investiţii pe care le-am început şi poate vom continua şi mai bine dialogul cu comunităţile locale, cu toate UAT-urile, pentru a vedea ce ar mai trebui să facem", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, vicepreşedinte al CJ Bihor.

Lucrările de alegeri au avut loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea şi au fost conduse de senatorul PSD Şerban Nicolae.

"Eu aş vrea să le transmit bihorenilor să aibă încredere în candidaţii Partidului Social Democrat, că sunt candidaţi care ştiu ce au de făcut, care au experienţa necesară, au probitatea morală să vină în faţa oamenilor, o fac transparent şi la vedere. Sunt oameni care îşi iubesc semenii, comunităţile. Nu candidează pentru ei ca să aibă un loc de muncă, ci pentru a administra bine şi să dezvolte comunităţile locale, astfel încât Bihorul să fie, într-adevăr, o poartă de intrare dinspre Europa de care să fim mândri", a declarat, pentru AGERPRES, senatorul Şerban Nicolae.

Pentru funcţia de vicepreşedinte s-au înscris în competiţie doi candidaţi, Emilian Pavel şi deputatul Ioan Sorin Roman. Ales cu 385 de voturi a fost Emilian Pavel. Contracandidatul său a întrunit 239 de voturi.

Delegaţii prezenţi la conferinţa judeţeană au votat deschis cei 16 vicepreşedinţi înscrişi, dar cum statutul permite 17 vicepreşedinţi, ultimul a devenit deputatul Sorin Roman, candidat pentru funcţia de vicepreşedinte executiv. Aceştia sunt: Avram Nicolae, Bogdan Gheorghe, Boit Nicolae, Chirilă Bujor, Cozma Vasile, Debelka Boglarka, Dume Dorel, Duţă Nicolae, Durnea Cosmin, Gherman Dumitru, Oros Florian, Popa Alina, Ştefanica Adrian, Tuduce Mircea, Tota Victoria, Ţîrle Leontin şi Ioan-Sorin Roman.

S-au primit şi votat câte şapte propuneri pentru cele două comisii: cea de etică, integritate şi arbitraj, respectiv control financiar intern.

De asemenea, s-au votat cei 26 de delegaţi ai PSD Bihor la Congresul PSD, cu dată neprecizată încă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.