Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Pașcu, atac FĂRĂ PRECEDENT la Codrin Ștefănescu: Nu și-a dus la capăt misiunea de a distruge PSD

realitatea.net
pascu ioan mircea

Fostul europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu, lansează un atac dur la adresa lui Codrin Ștefănescu, cel care și-a anunțat candidatura la funcția de secretar general al PSD. Pașcu susține că Ștefănescu nu și-a terminat misiunea de a distruge partidul, iar dacă un om care a fost dat afară pentru lipsă de perfomanță va rezista în continuare în PSD, atunci înseamnă că partidul nu are nicio șansă.

Citește și: Peste 600 de membri ai organizației PNL București, scrisoare pentru Rareș Bogdan: îl cheamă să preia conducerea/DOCUMENT

“Avertisment dur lansat de Codrin Ștefănescu, care, astăzi, a anunțat că intră în cursa pentru secretariatul general al PSD. Ștefănescu susține că a fost mazilit din funcție și că vrea să își reia activitatea, motiv pentru care a intrat în cursa din PSD.”

Paradoxal, asta e un semn bun pentru PSD.

Inseamnă ca mai are o șansa, dacă Stefanescu simte ca nu și-a dus pana la capăt misiunea de a distruge partidul și vrea sa revină s-o facă!

Sau poate o vrea sa revină ca sa organizeze “numărătoarea paralela”, care tinea exclusiv de el și nu a făcut-o, mai știi?

Dacă asemenea oameni, dați afara pentru “perfomanta” de a fi orchestrat cea mai usturătoare înfrângere electorala din istoria PSD, sunt realeși, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, înseamnă ca partidul nu a învățat nimic și își merita soarta!

Ce șansa mai au atunci membrii onesti, care au suferit efectele jocurilor de culise ale lui Dragnea și Stefanescu, dacă tot ăștia rămân la conducere?”, scrie Ioan Mircea Pașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.