Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Pașcu dă cărțile pe față: câți bani ar fi câștigat, de fapt, dacă era numit comisar european

ioan mircea pascu

Un scandal de proporții s-a iscat în jurul numirii lui Ioan Mircea Pașcu în funcția de comisar european interimar din partea României. În lipsa unor proceduri clare și simplificate, în presă s-a vehiculat inclusiv faptul că Ioan Mircea Pașcu ar fi urmat să încaseze o pensie pe viață, similară cu alți europarlamentari.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă în aer scena politică: Eu nu pot să stau la masă cu Tăriceanu și Tudose/ VIDEO

Ioan Mircea Pașcu susține că el ar fi ajuns să câștige 68 de euro pe lună, dar manipulările și sumele uriașe au fost aruncate pe piață pentru a-i păcăli pe cei mai slabi de înger să-l retragă.

”Ca sa lămurim - o data pentru totdeauna, sper - marea minciuna a “câștigurilor uriașe”, pentru o luna și jumătate de mandat, pe care le-as fi încasat in calitate de comisar interimar.

In total, ar fi fost vorba de salariul pentru o luna și jumătate (din care ar fi fost scăzută suma primită de la Parlamentul European, in virtutea celor 14 ani de serviciu) plus o pensie de ... 68 de euro/luna pentru o luna si jumătate (din care s-ar fi scăzut 45 de euro, in caz de cheltuieli medicale)!?

Atât și nimic mai mult, in conformitate cu comunicarea oficială primită din partea Comisiei!!!!

Așa ca toate celelalte cifre vehiculate in legătura cu câștigurile mele potențiale (1 milion de euro, 20.000 de euro pe luna pensie pana la sfârșitul vieții etc) sunt false, reprezentând manipulări ordinare pentru a-i determina pe cei săraci de înger sa-mi retragă candidatura!

Și, întrucât au mai fost cazuri precedente, fata de care, spre deosebire de mine, nu s-a mai sesizat nimeni, presupunând ca sumele vehiculate ar fi fost adevărate, problema nu era la mine ca as fi încasat asemenea sume, ci la Comisia Europeană care le punea la dispoziție!? Conform zicalei: vinovat nu e cel ce ia, ci cel ce da!

Inchei reamintind celor care au vehiculat cu buna știință aceste cifre false ca defăimarea este pedepsita de lege!”, scrie Ioan Mircea Pașcu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.