Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Munteanu, PSD: 'Avem nevoie de un Guvern care să se gândească în primul rând la România'

sectie votare

Parlamentarul Ioan Munteanu, cap de listă al PSD Neamţ pentru Camera Deputaţilor, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că a votat cu speranţa că în urma scrutinului va fi ales un Guvern care se va gândi "în primul rând la România şi apoi la alţii".

Citește și: MAE a făcut ANUNȚUL: El este PRIMUL român care a votat

"Mă gândesc că, după votul de astăzi, România are nevoie să constituie un Parlament şi să învestească un Guvern care să se gândească, în primul rând, la România şi apoi la alţii. Aş vrea ca, nu după mulţi ani, românii plecaţi în străinătate să revină acasă, să îşi găsească locuri de muncă bine plătite şi să nu mai fie umiliţi prin toate colţurile lumii. Trebuie să revenim la ceea ce era odată pentru noi ţara, cea mai sfântă după mamă. Am şi eu cinci nepoţi care vreau să trăiască în România. De multe ori, cei care ne conduc uită de ţara noastră. Am mare încredere că lucrurile se vor aranja în timp, nu se poate imediat. Dar important este dacă se va găsi un român care prima dată se va gândi la România şi la români şi apoi la el şi la familia lui. Invit pe toţi să vină la vot, este dreptul lor să pună ştampila pe ceea ce cred ei că le poate asigura o viaţă mai bună în ţara noastră", a declarat, deputatul Ioan Munteanu, conform Agerpres.

Cap de listă la Camera Deputaţilor, Ioan Munteanu a fost directorul de campanie al PSD Neamţ pentru alegerile parlamentare. El îşi încheie acum cel de-al treilea mandat de deputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.