Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Niculae acuză arbitrajul, după ce a pierdut Cupa României: 'La toate meciurile echipa asta în mod invariabil va avea un jucător dat afară'

ioan niculae

Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, sâmbătă seară, după finala Cupei României, pierdută în faţa FC Viitorul, că a rămas cu un gust amar, el considerând că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri, informează News.ro.

Citește și: Eric de Oliveira a plâns de fericire după ce a câștigat Cupa României: 'De 12 ani sunt aici în România şi mi-am propus să fiu fotbalist mare'

"A câştigat echipa care a meritat, care şi-a dorit poate mai mult, care are antrenor mai bun. Am rămas cu un gust amar legat de şmecheria asta care se face. La toate meciurile, dacă luaţi statistica, cu Viitorul şi cu Cluj, echipa asta în mod invariabil va avea un jucător dat afară. În prima repriză a făcut de aşa natură ca să ne dea cartonaşe galbene ca să poată să îşi aleagă în repriza a doua pe care să dea afară", a spus Niculae, adăugând că în astfel de condiţii nu se putea face mai mult.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.