Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Niculae s-a întors în România - Unde se află acum omul de afaceri

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ioan Niculae

Omul de afaceri Ioan Niculae, a ajuns, vineri, în România cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, urmând a fi preluat de poliţişti pentru a fi dus în penitenciar în urma condamnării definitive la 5 ani de închisoare cu executare, notează Agerpres

Poliţia Română a emis joi un mandat de urmărire naţională pe numele lui Ioan Niculae, după ce nu a fost găsit la domiciliul din Zimnicea, el aflându-se în Italia pentru efectuarea unui tratament medical.

Vezi și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'



Joi, patronul grupului Interagro a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Iniţial, Ioan Niculae primise la Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2018, o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsă mărită la 5 ani de Curtea de Apel Bucureşti în urma admiterii apelului DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.