Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Băsescu, încercări disperate de a scăpa de sechestrul pe moşia de la Nana

ioana basescu

Fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu face încercări disperate de a scăpa de sechestrul impus pe moşia de la Nana. Ioana Băsescu a depus într-o singură zi, la Judecătoria Olteniţa, nu mai puţin de 30 de plângeri în care invocă vicii de procedură.

La începutul lunii martie, după ce procurorii au impus sechestrul pe terenurile de la Nana, Ioana Băsescu a contestat în instanţă măsura asiguratorie. Deşi a pierdut, pe motiv că solicitarea este inadmisibilă, fiica preşedintelui nu s-a oprit. Pe 21 aprilie, la Judecătoria Olteniţa au fost înregistrate 30 de plângeri, potrivit România TV.

În plângerile formulate, Ioana Băsescu cere anularea textului din cartea funciară în care a fost stipulată măsura sechestrului. Sechestrul impus face ca vânzarea terenului să fie imposibilă pe perioada cât bunul respectiv este indisponibilizat. Ioana Băsescu s-a plâns în faţa judecătorilor că procurorii o lasă fără bani, pentru rata pe care trebuie să o plătească pe terenurile sechestrate îi consumă aproape toate veniturile. Fiica fostului preşedinte a susţinut şi că banca ar putea să o lase fără terenuri din cauza sechestrului.

Vezi şi: OFICIAL - Instanţa menţine sechestrul pe terenul Ioanei Băsescu de la Nana

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.