Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran, deputat PSD: Am asistat astăzi, în Parlament, la un moment rușinos

facebook.com
Ioana Bran

Deputatul PSD, Ioana Bran, a criticat dur depunerea mandatului de către premierul desemnat Florin Cîțu și califică momentul ca fiind unul rușinos:

”Am asistat astăzi, în Parlament, la un moment rușinos: premierul desemnat și-a depus mandatul chiar înainte de votul de învestitură! Ca un actor care, înainte să își înceapă monologul, a fugit de pe scenă. Sau ca un soldat care, înainte de bătălie, aruncă arma din mână și o ia la fugă, dezertând pur și simplu.

Știam despre dl. Cîțu că nu are dimensiunea să ocupe o astfel de funcție și că liberalii, ca și președintele Iohannis, au recurs la o mascaradă atunci când l-au nominalizat. Dar ceea ce s-a întâmplat astăzi este inadmisibil!

Pandemia de coronavirus ne obligă pe toți să fim responsabili. Nu este momentul jocurilor și răfuielilor politice.

România are nevoie repede de un guvern stabil. Suntem pregătiți să lucrăm în zilele care urmează, inclusiv în weekend. Trebuie ca un nou cabinet să-și intre cât mai repede în atribuții.

Sănătatea publică este prioritară. În acest sens, am votat azi, în regim de urgență, un proiect de lege prin care definim clar responsabilitățile în situațiile de urgență, inclusiv în contextul instituirii măsurilor de carantină, dar și constituirea stocurilor pentru urgențe medicale.

Totodată, am votat un proiect de lege prin care părinții care stau acasă cu copiii, în situațiile extreme în care se închid școlile și grădinițele, să fie plătiți.

Asta înseamnă responsabilitate. Ne așteptăm la aceeași responsabilitate și de la președintele României și de la „sateliții" politici din jurul său.”, susține deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.