Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran, fost ministru al Sportului, la sărbătoarea campionilor clubului Olimpia București: 'Medaliile lor cresc bogăția țării noastre!'

ioana bran

Sportivii de la clubul Olimpia București nu au uitat-o pe Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare care, în mandatul de la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului, a înființat în cadrul clubului respectiv primul Complex Sportiv Național după mai bine de 18 ani, pentru pregătirea sportivilor în vederea participării la Jocurile Olimpice.

Ei au invitat-o pe fostul ministru al Tineretului și Sportului la sărbătorirea campionilor clubului, eveniment la care a participat alături de actualul ministru, Bogdan Matei.

"Cei mai buni 10 sportivi din acest an, precum și cei mai buni 10 antrenori au fost premiați și am avut onoarea să fac parte dintre cei care le-au înmânat premiile! A fost foarte emoționant!

Sunt mulțumită că în mandatul meu de ministru al Tineretului și Sporturilor am realizat actele normative necesare pentru înființarea a două Complexuri Sportive Naționale, unul la Baia-Mare și unul în București. Cel din Capitală este constituit cu patrimoniul Clubului Sportiv Olimpia București. Acestea sunt primele Complexuri Sportive Naționale înființate după mai bine de 18 ani!

De la sărbătoarea de azi nu puteau lipsi câteva demonstrații sportive! Am urmărit, alături de oaspeții invitați – m-am bucurat să îi întâlnesc aici pe Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sporturilor, și pe dna Elisabeta Lipă - meciuri de baschet, box, demonstrații de arte marțiale sau gimnastică ritmică. M-a bucurat enorm să văd că juniorii se descurcă excelent, prin urmare viitorul Clubului este pe mâini bune!

Îi felicit pe toți sportivii pentru performanțele din acest an, dar și pe managerul clubului, Gheorghe Iordache, și echipa sa.

Pentru că anul viitor este unul preolimpic, iar 2020 este anul Olimpiadei de la Tokyo, le urez sportivilor de la „Olimpia” cât mai multe medalii la Olimpiadă! Medaliile lor cresc bogăția țării noastre!", a transmis Ioana Bran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.