Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Constantin (PMP), după decizia CCR în cazul Iordache: 'PMP este singurul partid care nu a făcut nicio înțelegere cu PSD în Parlamentul României'

Vestea.net
Ioana Constantin

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, reacţionează la decizia luată în unanimitate de CCR prin care s-a stabilit că Florin Iordache a fost numit legal în fruntea Consiliului Legislativ. Ioana Constatin sugerează un blat între PSD şi USR, având în vedere că parlamentarii PSD l-au votat pe reprezentantul USR în Consiliul Legislativ.

"Problema nu este că CCR a spus că votul dat pentru Iordache OUG 13 este constituțional, problema este că Parlamentul României l-a votat pe Iordache președinte al Consiliului Legislativ, în condițiile în care au avut de ales între un profesionist cum este dl Zegrean și Iordache. Un afront uriaș! Vina e la o majoritate toxică din Parlamentul României.

110 PSD-isti l-au votat pe senatorul USR Dircă adjunct al lui Iordache. Acum, dl Dircă își dă demisia? Altă întrebare?

Primul lucru pe care îl avem de făcut: trebuie să modificam legea ca mandatul pentru Consiliul Legilslativ să nu mai fie pe viață.

PMP este singurul partid care nu a făcut nicio înțelegere cu PSD în Parlamentul României", scrie Ioana Constantin pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.