Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu-și mai găsește locul! Ioana Cosma a plecat și de la Fanatik după ce, în februarie, a fost dată afară de la Pro TV

Radu Pop
Foto România TV
ioana cosma

Nu-și mai găsește locul! Ioana Cosma a plecat și de la Fanatik după ce, în februarie, a fost dată afară de la Pro TV

Ioana Cosma a demisionat de la Fanatik, unde a prezentat, pe YouTube, emisiunea Fanatik Superliga, din luna martie până la finalul campionatului, la începutul lui iunie.

Ioana Cosma a plecat de la Fanatik după doar trei luni. Jurnalista se alăturase respectivei publicații pe 1 martie, după ce ProTV a decis, în februarie, închiderea emisiunii „Ora exactă în sport”, pe care o modera alături de Mihai Mironică. Ultima apariție a fost pe data de 2 iunie 2023, emisiune în cadrul căreia a analizat, alături de invitații Valeriu Răchită, Mihai Stoichiță, Cristi Costache și Amir Kiarash, barajul pentru ultimul loc de UEFA Europa Conference League, dintre CFR Cluj și FCU Craiova, scor 1-0. Ioana Cosma realiza emisiunea în timpul săptămânii, în zilele de miercuri și joi. Horia Ivanovici, patronul publiacției, prezenta emisiunile de luni, marți și vineri. Ioana Cosma a confirmat despărțirea de Fanatik pentru GSP, anunță romaniatv.net.

Ioana Cosma are o experiență în presă de peste 25 de ani

Ioana Cosma are o experiență în presă de peste 25 de ani şi se află în această meserie de la jumătatea anilor ’90. A fost reporter, a realizat emisiuni sportive, iar în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, alături de Adi Dobre. Apoi în octombrie 2019 s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România – Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România – Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE. Atunci a făcut echipă cu Mihai Mironică. Acomentat, de asemenea, și trei meciuri de la EURO 2021, Ungaria – Portugalia, Ungaria – Franța, Germania – Ungaria.

Pro Arena a decis să scoată din grila de programe emisiunea „Ora exactă în sport”, moderată de Ioana Cosma și Mihai Mironică, jurnaliști angajați de peste 25 de ani în trustul Pro. Decizia le-a fost comunicată celor implicați pe 20 ianuarie. Pe lângă cei doi moderatori, au mai fost anunțați că sunt concediați alți cinci angajați, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Dan Ionescu și producătorul emisiunii, Leonard Badea, iar Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-a înaintat demisia în semn de solidaritate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.