Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Mihăilă, reacție după ce Klaus Iohannis a semnat urmărirea penală: Mă autosuspend din funcția de membru al Biroului Național REPER

inquamFOTO/Octav Ganea
Ioana Mihaila USR

Ioana Mihăilă, reacție după ce Klaus Iohannis a semnat urmărirea penală: Mă autosuspend din funcția de membru al Biroului Național REPER

Vezi și: Procurorii DNA aruncă România în aer: tunul de un miliard de euro dat de Vlad Voiculescu, Florin Cîțu și Ioana Mihăilă - DOCUMENT

După ce cererile de urmărire penală pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, foști miniștri USR ai sănătății, au fost semnate de Klaus Iohannis, Ioana Mihăilă anunță că se autosuspendă din funcția de membru al Biroului Național REPER.

„Întotdeauna mi-am desfășurat activitatea cinstit, respectând legea și interesul public. Am încredere că o anchetă corectă și transparentă va demonstra aceste lucruri. Totodată, am decis să mă autosuspend din funcția de membru al Biroului Național REPER”, a scris Ioana Mihăilă pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a dat, luni, aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății – Vlad Voiculescu (USR) și Ioana Mihăilă (Reper), în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid, anunță Admninistrația Prezidențială.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 27 noiembrie 2023, ministrului justiției, doamna Alina-Ștefania Gorghiu, cererea de urmărire penală a domnului Vlad Vasile Voiculescu, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 23 decembrie 2020 – 14 aprilie 2021” și „cererea de urmărire penală a doamnei Ioana Mihăilă, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 21 aprilie 2021 – 08 septembrie 2021”, a transmis Administrația Prezidențială.

Totodată, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înştiinţat cu privire la formularea acestor cereri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.