Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Ramona Bruynseels a răbufnit la anunțul momentului: Mini-Schengen, o nouă promisiune în prag de an electoral

Ioana Ramona Bruynseels

Ioana Ramona Bruynseels a răbufnit la anunțul momentului: Mini-Schengen, o nouă promisiune în prag de an electoral

Ioana Ramona Bruynseels, șefa Departamentului de Politici Publice a AUR, a scris pe Facebook despre aderarea parțială a României la Schengen.

"Mini-Schengen, o nouă promisiune în prag de an electoral. Guvernarea PSD/PNL ne promite din nou că intrăm în Schengen deși nu avem o poziție oficială din partea Austriei. Politicienii noștri slugarnici au oferit aproape gratuit resursele naturale Austriei și acum așteaptă mila stăpânilor. Mini-Schengen nu ne ajută cu nimic și reprezintă o nouă umilință pentru transportatorii români. Transportatorii români vor sta în continuare la cozi kilometrice înregistrând pierderi imense pentru fiecare oră stată la coada umilinței.

Miniștrii liberali ne spun că o să putem călători fără control pe aeroport. Este normal să fie o bucurie pentru ei deoarece în ultimii 20 de ani au transformat populația activă în forță de muncă calificată ieftină pentru Occident. În țară a rămas doar activul de partid care îi mențin prin vot pe ei la putere. Așa am ajuns la tragediile de astăzi cu familii despărțite și copii crescuți de bunici, plus învrăjbirea tinerilor împotriva vârstincilor. În fiecare avion care decolează de pe aeroporturile patriei întâlnești zeci de părinții și bunicii, care merg la copii în Occident să își crească nepoții. PSD și PNL nu au putut să le ofere un viitor în România.

Eșecul aderărării la Spațiul Schengen reprezintă înfrângerea sistemului creat de președintele Klaus Iohannis. Sub regimul său România a trecut de la mimarea democrației la iliberalism, tipic dictatorilor ex-sovietici. Secretomania actualului regim e similară cu cea specifică comuniștilor de cursă lungă. În 2024 este șansa noastră pentru a readuce România pe făgașul european și democratic într-o Europă a națiunilor suverane", a spus reprezentanta AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.