Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Ramona Bruynseels face acuzații grave: Producătorii români sunt falimentați de Consiliul Concurenței și ministerul Agriculturii

Ramona Ioana Bruynseels/ Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Lidera Organizației de Femei a AUR face acuzații grave la adresa actualei guvernări. Ramona Ioana Bruynseels spune că producătorii români sunt duși la sapă de lemn de instituțiile statului.

În supermarketuri nu se mai găsește marfă românească

Producătorii români nu au nici o șansă în lupta cu produsele din import ieftine, de o calitate îndoielnică și pline de substanțe toxice. În perioada ianuarie – decembrie 2022, contul curent al balanţei de plăţi a României a înregistrat un deficit de 26,571 miliarde euro, comparativ cu 17,473 miliarde euro în 2021, potrivit BNR.

Aceste cifre ne arată că ne îndreptăm către prăpastie și nimeni nu ia măsuri. De ce? Pentru că cei care profită de acest lucru sunt chiar baronii PSD și PNL. Ei sunt cei care ne pun pe masă mâncăruri toxice și alimente de proastă calitate, spre propria lor îmbogățire, în timp ce poporul e tot mai sărac și bolnav.

Numărul bolnavilor de cancer crește alarmant de la an la an și din păcate suntem pe un loc fruntaș în UE, pentru că România a ajuns tomberonul alimentar unde ne sunt puse pe masă cele mai ieftine și toxice produse.

Țara e ruptă. Totul merge într-o direcție greșită și o să încerc să vă arat acest lucru cu cifre și documente. În perioada pandemiei prin Senat a trecut PLX 178, un proiect legislativ cu măsuri foarte bune pentru producătorii români, însă Consiliul Concurenței și ministrul Adrian Chesnoiu au avut grijă să îl distrugă de așa natură încât producătorii români să ajungă la cheremul marilor retaileri și al companiilor de casă, care livrează marfă pentru aceștia, companii din sfera de influență a baronului PSD, Paul Stănescu, scrie Ioana Ramona Bruynseels pe site-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.