Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, acuzat de minciună. Ce spune Ponta de episodul Baku

În data de 12 iunie, Victor Ponta a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku şi a stat în tribună la mică distanţă de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, gest care a stârnit o avalanșă de critici în țară, mai ales că majoritatea liderilor europeni au boicotat respectiva ceremonie. De altfel, la acel moment, preşedintele Klaus Iohannis a declarat  că a aflat din presă despre deplasarea premierului în Azerbaidjan, dând de înțeles că nu a fost consultat pe această temă.

Într-o intervenție la o televiziune, aseară, premierul a lăsat să se înțeleagă că preşedintele Iohannis ştia de această deplasare.

Am fost la Baku cu vicepremierul Gabriel Oprea. Era şi consilierul prezidențial, apropo de minciuni: domne, noi, când am auzit de Baku, că acolo sunt dictatori... După care m-am dus în Turcia şi am hotărât să mă operez. Precizez foarte clar că nu decontez niciun leu din banii CNAS... Nu poţi pleca pe şest, cand ai ofiţerul SPP cu tine. A fost doar unul, un aghiotant. Chestiunea cu Baku era demult. Întâi am întrebat dacă merge preşedintele, ne-a comunicat că nu și atunci am comunicat oficial că merg, prin MAE. Credeţi că m-am trezit într-un avion de Baku?”, a declarat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.