Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis: Armata României, o forţă de elită în NATO

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri, prin consilierul de stat Mihai Şomordolea, un mesaj cu ocazia festivităţilor prilejuite de Ziua Rezervistului Militar, în care afirmă că Armata României este privită în prezent ca o forţă de elită în NATO.

„Aniversarea, la 31 mai 2015, a Zilei Rezervistului Militar îmi oferă prilejul de a transmite respectul meu tuturor celor care au îmbrăcat, cu onoare și demnitate, haina militară sau de polițist şi au jurat să-și apere țara chiar cu prețul vieții.

Dumneavoastră sunteți depozitarii unor valori profesionale și experiențe de viață ce reprezintă surse de inspirație și modele de urmat pentru cei care, în activitate fiind, vă duc mai departe munca și idealurile.

Citeste si: Iohannis, mesaj pentru baptiştii din România: 'Apreciez contribuţia dumneavostră...'

Armata României este privită astăzi ca o forță de elită în NATO, iar acţiunile unităților participante la diverse operațiuni sunt foarte apreciate de partenerii noştri și datorită eforturilor dumneavoastră.

Sunt convins că veţi avea în continuare o contribuţie importantă la dezvoltarea cunoașterii domeniului militar şi la elaborarea analizelor geostrategice ale spațiului euroatlantic”, este mesajul transmis de Administraţia Prezidenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.