Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, atacuri dure cu ocazia depunerii jurământului Guvernului Orban: 'În ultimii 30 de ani România nu s-a dezvoltat mai mult din cauza PSD'

iohannis cotroceni

Klaus Iohannis lansează atacuri dure la adresa PSD, în discursul susţinut la Cotroceni, la ceremonia de depunere a jurământului de către Guvernul Orban.

"România putea să fie mult mai departe. Putea să aibă mai multe autostrăzi, mai multe școli, mai multe spitale, mai multe proiecte pe fonduri europene, mai multe proiecte pentru români. În ultimii 30 de ani România nu s-a dezvoltat mai mult și mai bine din cauza PSD. Nu este niciun secret și o spun direct și pe față.

Această schimbare este încununarea unei lupte de uzură dusă în ultimii trei ani de mine, împreună cu opoziția parlamentară. Acest succes, trebuie să fim conștienți, este indus de voință populară. La europarlamentare s-a văzut o schimbare a atitudinii în rândul românilor. Românii au votat altfel decât la parlamentarele din 2016, au votat pentru România modernă, europeană, care va fi repusă din această seară în funcție. Votul de azi e un răspuns la ce au transmis românii: că s-au săturat de PSD", a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.