Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, AVERTISMENT dur către PSD şi ALDE: 'Nu băgaţi România într-o aventură fiscală cu final trist' / VIDEO

presidency.ro
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat o solicitare către coaliţia PSD-ALDE după anunţul acestora privind măsura mutării contribuţiilor de la angajator către angajat. Şeful statului i-a îndemnat pe guvernanţi să fie responsabili şi să renunţe la măsură pe motiv că aceasta generează neîncredere şi incertitudine. Mai mult, Iohannis a emis şi un avertisment dur către PSD şi ALDE. "Nu băgaţi România într-o avetură fiscală cu final trist", le-a transmis Iohannis guvernanţilor.

"Solicit coaliţiei aflate la guvernare, PSD şi ALDE, să dea dovadă de responsabilitate şi să renunţe la acest tip de politică fiscală care generază incertitudine, neîncredere şi care nu ajută pe nimeni. Recomand prudenţă la nivelul deciziei politice şi guvernamentale pentru că nu-mi doresc o politică de azi pe mâine. România are nevoie de o politică care rezolva problemele românilor pentru un viitor previzibil. O politică sustenabilă, cum se spune în limbajul de specialitate. De aceea avertizez la modul cel mai serios decidenţii politici să aibă grijă şi să judece clar, la rece, ca să nu bage România şi pe români într-o aventură economică, fiscală, cu final trist", a declarat Klaus Iohannis într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi: Dezvăluiri care ZGUDUIE lumea justiţiei: 'Republica procurorilor', înlocuită de 'Frăţia Judecătorilor' (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.