Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, comentarii acide despre vizita lui Dragnea în Israel: 'Cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea acolo cu evrei'

Inquam Photos/Octav Ganea
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat vizita pe care premierul Dăncilă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, o fac în Israel în aceste zile. Iohannis nu înţelege de ce s-a desfăşurat totul în secret şi aşteaptă lămuriri publice.

„Știți, această vizită pe care o face premierul și, se pare, și președintele Camerei Deputaților în Israel are câteva ciudățenii. Una din ele este că nu au venit la discuții, nu a plecat doamna prim-ministru cu niciun fel de mandat, deci a vorbit strict în numele Guvernului și nu pentru România. Însă nu acest lucru m-a ingrjorat, ci secretomania în care s-a organizat această plecare. N-am mai pomenit ca un premier al României să plece într-o vizită externă și să anunțe seara târziu, fără să se știe ce face acolo. Așa, în vizită turistică, poate să plece oricine, oricând, dar dacă pleacă persoana care conduce Guvernul ar trebui să se știe mai mult. În ce privește vizita președintelui Camerei Deputaților, mai mare secret. S-a aflat doar după ce a ajuns. Nu știu care sunt dedesubturile acestei abordări, cine știe ce înțelegeri secrete face domnul Dragnea acolo cu evrei, dar sper ca după revenire să aibă bunul-simt să explice ce au făcut acolo”, a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.